Invitați, alături de autor:

Cristina Ispas
Costi Rogozanu
Adi Schiop

Discuții, lectură, autografe.

E anul 3000, adică anul 980 al baș-caimacămiei teocratice înscăunate de Renato IV Salagenis, și fetele stârnite de BUG Mafia să dea din fese încă nu s-au oprit. Într-una din termele de hiacint și cositor care supură ca niște melci pe coastele Neo-Maglavitului, Ienăchiță Văcărescu zombificat și 100 de zerglingi trapperi consolidați cu catgut într-o entitate hivemind poliamoroasă care seamănă cu Abi Talent sparg semințe și bagă mefedronă la baie, pastișând în cinci dimensiuni „poeme de amor” după Cărtărescu. Inmnul tradițional „Un răsunet” e întrerupt de Freezing Moon de la Mayhem, pe care intră în cypher chiar SATANA CARE ESTE SATANA. Afară este anotimpul Apocalipsa după Ioan și peste stanleybet-uri ninge cu funigei din mațele noastre. Doar jmekeria și iubirea mai pot combina lumea că e pont să existe: o iubire cât un palat neterminat, o iubire haladită și scintilantă. O iubire care naclăiește paginile acestui volum, care va amărî pântecul tău, dar care pre limbă va fi dulce ca mierea.

– Florentin Popa

[penetronică animată] – [pelicular-ocular] – [trip trap hop manele pt mai tîrziu] – [videodom] – [optiq agressor] – [cox cizelator] – [pornoconfessor] – [sînge&aur – Ady Endre – balaur] – [cocodolarosofia] – [sudor-sondor în aur] – [priveliştea ca bolnăviciune ce eşti] – [subst. de control şi subst. de contrast] – [chöd anime (trasat)] – [eating boy] – [psalmul matricol] – [donna însalivata] – [te rog nu te epila]

– bogdan lypkhan

Timotei este un autor român din Braşov, oraş pe care îl detestă cu sete. Pentru cea mai lungă perioadă a vieţii sale de adult a lucrat, împreună cu asociaţii săi, la o serie de zinuri şi publicaţii obscure de bandă desenată alternativă, postanarhosindicalistă.
Acest efort de a trezi conştiinţa de clasă a generaţiei sale lamentabile—prin mântuire figurativ-ilustrativă (şi, totodată, ieftină)—a eşuat într-un mic mieunat tânguitor, fără a-şi împlini întregul potenţial productiv. În prezent trăieşte în Rahova, unde nu are nici un Lidl pe-aproape.

Daţi pe instagram @tymy_nycky.

Imprint: OMG Publishing House / Mega Printing Office
Published: 11/12/2019
ISBN: 9786069486313
Length: 150 pages
Dimensions: 11 x 18 cm
Price: 30 ron
Cover photo: Timotei Drob – BLONDUMAN