Termeni și condiții

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.omgpublishing.ro implică acceptarea Termenilor şi Condiţiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea în bune condiţii a site-ului, vă recomandăm să citiţi cu atenţie această secţiune.

 

Despre noi

Site-ul www.omgpublishing.ro este administrat de SC. OH MY GOD PUBLISHING .SRL, cu sediul în Alba Iulia, înregistrată la Registrul Comerţului cu J1/990/15.05.2019, CUI 41116585 şi are calitatea de vânzător al bunurilor şi serviciilor oferite.

Cont IBAN: RO86BTRLRONCRT0501336401, Banca Transilvania

E-mail: omg@omgpublishing.ro

Telefon: 0757.392.387

Adresa: Mun. Alba Iulia, Bd-ul Transilvaniei, nr. 25, bl. 3CD, et. 4, ap. 16, Jud. Alba

 

Câţiva termeni importanţi

Prin Comandă se inţelege acel document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile şi Serviciile, iar Cumpărătorul acceptă să le primească şi să le plătească.

Contractul este Comanda care a fost confirmată de către Vânzător.

Drepturile de proprietate Intelectuală (în cele ce urmează, DPI) sunt toate acele drepturi imateriale, precum know-how-ul, dreptul de autor şi drepturile conexe, drepturile de bază de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate şi înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificaţiile sunt toate acele specificaţii şi/sau descrieri ale Bunurilor şi Serviciilor aşa cum sunt precizate în Comandă.

 

Comanda şi plata

Puteţi comanda bunurile şi serviciile noastre, atât online, utilizând coşul de cumpărături, cât şi telefonic sau prin e-mail. Pentru a avea acces la produsele noastre, trebuie să vă înregistraţi pe site-ul nostru şi să ne oferiţi toate informaţiile necesare întocmirii facturii fiscale.

Plata produselor şi serviciilor se poate face online, cu cardul, prin intermediul procesatorului de plăţi euplatesc.ro

 

Livrarea

Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul cărţilor de pe site-ul nostru. Coletul este expediat prin intermediul uneia dintre firmele de curierat cu care colaborăm. Din momentul predării coletului către firma de curierat, responsabilitatea şi riscurile cad în sarcina acesteia. Dacă, pe parcurs, intervine o nesincronizare între noi şi curier, iar întârzierea depăşeşte 24 de ore, vă vom aduce imediat la cunoştinţă un nou termen de livrare.

 

Condiții de Retur și Garanție

Pentru că suntem atenţi la nevoile dumneavoastră, în cazul în care vă răzgândiţi şi doriţi să renunţaţi la produsul pe care l-aţi cumparat, ne puteţi anunţa în scris, în termen de maxim 14 zile calendaristice, iar noi vom primi produsul înapoi fără nicio penalitate şi fără să vă cerem justificări (deşi ne-ar plăcea să ştim ce v-a nemulţumit pentru a ne putea îmbunătăţi serviciile). Pentru a ne scrie, aveţi la dispoziţie adresa de e-mail omg@omgpublishing.ro.

Dat fiind că ne aşteptăm la seriozitate şi din partea dumneavoastră, pentru a putea primi banii înapoi în maximum 14 zile trebuie să recuperăm produsele cumpărate în termen de 14 zile de la instiintarea dumneavoastră, în aceeaşi stare în care v-au parvenit. Altfel, le putem refuza.

 

Cum returnezi cărțile vândute de omgpublishing.ro și care sunt condițiile de retur:

Potrivit OUG nr 34/2014, cumpărătorii omgpublishing.ro au dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze bunurile achiziționate în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.

Perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la ziua în care Cumpărătorul intră în posesia fizică a bunurilor comandate sau a ultimului bun dintr-o comanda – în cazul în care Cumpărătorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat.

În acest caz în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit bunul sau bunurile respective. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

– pentru Comenzile achitate cu card online ->prin restituire în contul din care a fost efectuată plata în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la confirmarea primirii produselor returnate.

Vânzătorul va returna exact suma ce a fost efectiv achitată de client la data achiziționării dat fiind faptul că în siteul omgpublishing.ro dinamica prețului produselor este influiențată de politicile de reduceri, oferte, promoții și discounturi.

Omgpublishing.ro va putea amâna rambursarea sumei pâna la primirea Bunurilor vândute.

 

Condiții generale de retur:

Poți returna produsele atât în calitate de persoană fizică cât și juridică.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele care au fost deteriorate de către tine: urme de uzura sau folosire excesivă, zgărieturi, ciobituri, îndoituri, teșituri, lovituri, socuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie să returnezi și cadourile.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

Serviciul “Retur în 365 de zile” nu afectează în niciun fel drepturile legale de retur în 14 zile, în cazul comerțului la distanță.

 

Conţinut şi Drepturi de Autor

Numele site-ului www.omgpublishing.ro  şi însemnele grafice afişate aici sunt mărci înregistrate ce aparţin SC OH MY GOD PUBLISHING SRL şi nu pot fi folosite sau copiate fară acordul scris al proprietarului.

Conţinutul site-ului www.omgpublishing.ro (texte, imagini, elemente de grafică web, elemente grafice, scripturi etc.) este proprietatea SC OH MY GOD PUBLISHING SRL şi a partenerilor şi furnizorilor acestuia, fiind protejat de Legea drepturilor de autor şi de alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Puteţi reproduce sau utiliza fragmente de text sau elemente grafice prezente pe site numai dacă ne cereţi, în prealabil, acordul scris pentru a o face.

Pe cât posibil, vom încerca să moderăm conţinutul şi forma comentariilor utilizatorilor, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru acestea. Ca atare, pentru a nu fi excluşi din comunitatea noastră, vă rugăm să urmaţi regulile uzuale de bună cuviinţă, păstrând un limbaj decent, lipsit de injurii sau atacuri la persoană.

 

Date personale şi confidenţialitate

SC OH MY GOD PUBLISHING SRL este înregistrată la Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal, ca atare, potrivit Legii 667/2001 şi a Legii 506/2004, site-ul www.omgpublishing.ro are obligaţia de a administra datele pe care ni le furnizaţi în condiţii de siguranţă şi numai în scopurile specificate. Simplu spus, dacă vă creaţi un cont pe site-ul nostru, acceptaţi ca datele dumneavoastră să fie înregistrate în baza noastră şi ca noi să le utilizăm pentru întocmirea facturilor şi pentru a vă ţine la curent (cu acceptul dumneavoastră) cu cele mai noi ştiri.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: persoanelor vizate şi/sau reprezentanţilor legali ai persoanelor vizate, autorităţilor competente, personalului propriu al societăţii sau colaboratorilor externi implicaţi în executarea scopurilor declarate şi instruiţi în vederea asigurării protecţiei datelor. Printre colaboratorii externi pot fi, fara a ne limita doar la aceștia, Google, platforme de social media precum Facebook, Instagram, aplicații prin care vă putem transmite informații despre noutăți, oferte sau evenimente precum MailChimp. Principalele scopuri pentru care folosim colaboratori externi sau alte aplicații sunt: transmiterea de newslettere, crearea de audiențe anonimizate, dar similare profilului utilizatorilor sitelui nostru,  anunțuri publicitare folosind funcțiile native ale clientului de mail.

Datele conturilor dumneavoastră bancare nu sunt stocate de www.omgpublishing.ro, ci de firmele care intermediază plăţile online, de aceea, ne declinăm responsabilitatea pentru eventualele probleme de securitate apărute.

Pentru mai multe informaţii şi detalii legate de modul în care vă utilizăm datele personale puteţi accesa secţiunea Confidenţialitate a site-ului nostru.

 

Reduceri

Reducerile care se regăsesc pe site sunt stabilite numai de către  www.omgpublishing.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii, fiind actualizat în fiecare zi. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare. Promoţiile prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil.

 

Litigii şi forţă majoră

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpărarea produselor de pe acest site, aţi luat la cunoştinţă faptul că Termenii şi Condiţiile de mai sus cad sub incidenţa legilor române, ce guvernează şi orice potenţial litigiu apărut între dumneavoastră şi SC OH MY GOD PUBLISHING SRL. În cazul unor eventuale conflicte, vom încerca mai întâi să rezolvăm problema pe cale amiabilă, iar dacă nu reuşim în maximum 30 de zile (ceea ce sperăm că nu va fi cazul), vom fi obligaţi, în conformitate cu legislaţia în vigoare, să apelăm la instanţele de judecată competente.

Forţa majoră exonerează părţile implicate de răspunderea pentru nerespectarea obligaţiilor contractuale.

 

Alte precizări

În cazul în care nu ne furnizaţi informaţii corecte pentru întocmirea facturii, livrarea poate fi anulată sau decalată cu 5 zile.

După ce aţi primit e-mailul de confirmare a livrării coletului dumneavoastră, comanda nu mai poate fi anulată. Pe de altă parte, ne rezervăm dreptul de a refuza o comandă şi a denunţa unilateral contractul în urma unei notificări prealabile, acţiune pentru care niciuna dintre părţi nu poate pretinde daune.

Lansarea comenzii reprezintă acceptarea integrală a Termenilor şi Condiţiilor de mai sus, care echivalează cu un contract valabil încheiat.